NKBV landingspagina verzekeringen Banner Word lid 970X250

In samenwerking met de NKBV heeft zwerftochten.nl, speciaal voor onze bezoekers een mooie actie waarmee u (zolang de voorraad strekt) een gratis NKBV-reisverzekering met bergsportdekking kunt verkrijgen. 

Met de actiecode ZWERFTOCHTVERZ krijg je, bij afname van het lidmaatschap, een gratis reisverzekering! (voor het huidig kalenderjaar) 

  • Door de actiecode in te vullen bij het aanmeldscherm in stap 2 verkrijgt u een gratis reisverzekering
  • Actie loopt vanaf mei t/m juni, zolang de voorraad strekt
  • NKBV behoudt het recht om de actie op elk moment te beëindigen
  • Je blijft zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van het lidmaatschap of reisverzekering

Deze verzekering heeft een dekkingsperiode van 60 aaneengesloten dagen en biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. Opsporing, redding en repatriëring worden ook allemaal vergoed, wanneer en waar ook ter wereld. Ideaal voor de avontuurlijke bergsporters, trailrunners en (berg)wandelaars.

lid

De reisverzekering kun je alleen afsluiten als je lid bent van de NKBV. Ben je nog geen lid? Dan kun je je lidmaatschap en verzekering eenvoudig tegelijkertijd afsluiten. De kosten voor een lidmaatschap zijn € 52.50. Lees hier alles over de voordelen.

Reisverzekering
Het hele kalenderjaar voor maar € 35,95 verzekerd:
Vergoedt opsporing, redding en repatriëring, wanneer en waar ook ter wereld

  • Tijdens al je winter- en zomervakanties of stedentrips
  • Bergsportdekking
  • NKBV Alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Dekkingsperiode van 60 aaneengesloten dagen
  • Off-piste met of zonder gids

Bergwandelen
Als bergwandelaar, alpinst, skyrunner en klimmer zoek je ongebaande paden op. In tegenstelling tot andere reisverzekeringen dekt de NKBV-reisverzekering ongevallen buiten gebaande paden.

Alpinisme
Of er nou iets gebeurt tijdens je dagwandeling, huttentocht of klimtocht, de NKBV-reisverzekering vergoedt opsporing, redding en repatriëring, wanneer en waar ook ter wereld!

Strandvakantie
De NKBV-reisverzekering biedt ook dekking voor je strand- of duikvakantie. Hij biedt alles wat een normale reisverzekering biedt met een dekkingsperiode van 46 aaneengesloten dagen.