Let op! Actie!

Wanneer u nu lid wordt betaalt u slechts € 5,- voor dit kalenderjaar (2018) en krijgt u een muts t.w.v. € 30,-. Voorwaarde is dat u dan volgend jaar ook lid bent.

Ga gelijk door voor aanmelding

lidmaatschap NKBV

---------------------------------------------------

De NKBV heeft speciaal voor wandelaars de NKBV-reisverzekering met bergsportdekking ontwikkeld. Deze verzekering heeft een dekkingsperiode van 46 aaneengesloten dagen en biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. Opsporing, redding en repatriëring worden ook allemaal vergoed, wanneer en waar ook ter wereld. Ideaal voor de avontuurlijke bergsporters en wandelaars.

 

De reisverzekering kun je alleen afsluiten als je lid bent van de NKBV.

Ben je nog geen lid? Dan kun je je lidmaatschap en verzekering eenvoudig tegelijkertijd afsluiten. Klik Hier voor aanmelding lidmaatschap

Reisverzekering

Het hele kalenderjaar voor maar €31,90 verzekerd:

• Vergoedt opsporing, redding en repatriëring, wanneer en waar ook ter wereld
• Tijdens al je winter- en zomervakanties of stedentrips
• Bergsportdekking
• NKBV Alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Bergwandelen
Als bergwandelaar, alpinst, skyrunner en klimmer zoek je ongebaande paden op. In tegenstelling tot andere reisverzekeringen dekt de NKBV-reisverzekering ongevallen buiten gebaande paden.

Alpinisme
Of er nou iets gebeurt tijdens je dagwandeling, huttentocht of klimtocht, de NKBV-reisverzekering vergoedt opsporing, redding en repatriëring, wanneer en waar ook ter wereld!

Strandvakantie
De NKBV-reisverzekering biedt ook dekking voor je strand- of duikvakantie. Hij biedt alles wat een normale reisverzekering biedt met een dekkingsperiode van 46 aaneengesloten dagen.