van 885 tot 5391 Euro

Wandelreis USA | De Nationale Parken van Utah en Arizona

Op deze bijzondere en fotogenieke rondreis door het zuidwesten van de Verenigde Staten, op het hoogtepunt van de kleurrijke 'Indian Summer', betreden we de bekende en minder bekende natuurparken van het Colorado-plateau op een unieke manier. tijdens halve en hele dagwandelingen Ervaarken we de allermooiste plekken van het Amerikaanse Zuidwesten. We nemen daarbij ruim de tijd om te genieten van misschien wel het spectaculairste landschap op aarde.

€ 2095.00

Lees meer...

Verenigde Staten *
Product
 

Wandelreis USA | the Native Way Sacred lands van Hopi en Navajo Indianen

Op deze bijzondere rondreis in het zuidwesten van de VS maken we kennis met Hopi- en Navajo Indianen in de reservaten. Zij delen ons over hun heilige plaatsen en over de matriarchale samenleving waar zij deel van uit maken. Zij vertellen ons over hun kijk op de tekeningen die ooit door hun voorouders in de rotsen zijn uitgekerfd. We rijden door spectaculaire en adembenemende landschappen van rode rotsen in Arizona, Utah en New Mexico. We wandelen door spannende canyons en dringen door in de wildernis. We dalen af in de Grand Canyon en zien de Colorado stromen door een nauwe kloof. De laatste dag rijden we in het zuiden over de Apache trail door het adembenemende berglandschap met de metershoge Saguarocactussen.

€ 2595.00

Lees meer...

Verenigde Staten *
Product
 

Californische Riviera Rode Canyons Rondreis Amerika

tijdens deze afwisselende fly drive door West Amerika Ervaart u trendy wereldsteden die wedijveren met schitterende natuurwonderen. Verder ervaart u de ultieme vrijheid door met uw huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt te rijden.

€ 1288.00

Lees meer...

Verenigde Staten West VS
Product
 

Groepsrondreis Amerika Best of the East (11 d)

Deze reis wordt begeleid door een Nederlandstalige reisleiding. Bezoek de meest bijzondere bestemmingen van het noordoosten van de Verenigde Staten en Canada. Deze reis brengt u van wolkenkrabbers van New York naar het historische Boston. U reist door Massachusetts en de glooiende heuvels van Upstate New York naar de ontzagwekkende Niagara Falls en het moderne Toronto. U doorkruist het platteland van Pennsylvania en Amish Country, op weg naar Amerika’s hoofdstad. De beroemde monumenten en musea in Washington en een bezoek aan Philadelphia & Baltimore maken uw kennismaking met het noordoosten compleet. Deze reis is uitstekend te combineren met een langer verblijf in New York. Wanneer u via New York naar de westkust of naar Florida reist, kunt u deze korte tour ook als 'stopover' arrangement boeken.

€ 1886.00

Lees meer...

Verenigde Staten Oost VS
Product
 

Best Deal Las Vegas en Indian Trails | Rondreis

tijdens deze reis ontmoet u de uitersten van West Amerika. Ervaar eerst van de glitter en glamour in Las Vegas. Via Kenab, dat ook wel klein Hollywood genoemd wordt om de vele Westerns die hier zijn opgenomen, reist u verder door de boeiende natuur van het Wilde Westen. Een adembenemende route die u naar bekende hoogte punten voert, zoals Grand Canyon, Zion, Canyonland Bryce National Park en Arches National Park.

€ 948.00

Lees meer...

Verenigde Staten West VS
Product
 

USA Hiking Utah California

Rondreis per huurauto door de staten California, Nevada, Utah en Arizona, met de grootste dichtheid aan Nationale Parken van Amerika; enorme diversiteit aan landschappen, met wandelingen en excursies in Yosemite, Sequioa, Zion, Bryce, Capitol Reef, Natural Bridges en Grand Canyon; verblijf in comfortabele hotels en lodges, veelal nabij de parken.

€ 2120.00

Lees meer...

Verenigde Staten Utah | Californië
Product
 

Californische Riviera Rode Canyons Superior | Rondreis Amerika

Uw reis start in San Francisco. Deze schitterende stad heeft zowel Europese als Aziatische invloeden, maar is vooral ook Amerikaans. Al van ver schittert de Golden Gate Bridge u tegemoet. U rijdt via een schitterende trip langs de Riviera van Californië en u zult worden betoverd door de grillige kust van de Stille Oceaan. In Monterey mag u de panoramische route van 17 Miles Drive zeker niet missen. Wellicht kunt u een walvis boottocht maken.

€ 1666.00

Lees meer...

Verenigde Staten West VS
Product
 

Rondreis Amerika The Great Western Highlights

Onvergetelijke en onvergelijkbare vergezichten over één van de grootste natuurwonderen op aarde! de Grand Canyon. Absoluut één van de meest indrukwekkende hoogtepunten van uw reis! Naast dit onvergelijkbare natuurwonder ervaart u tijdens deze reis ook San Fransisco, Las Vegas en Los Angeles.

€ 1869.00

Lees meer...

Verenigde Staten Arizona
Product
 

Pure Natuurschoon wildlife van Florida Rondreis Amerika

tijdens deze fly drive Amerika ervaart u de natuurlijke schoonheid van de staat Florida. Geniet van schitterende natuurparken, stranden en wildlife. Onderweg bezoekt u ook sfeervolle, cahrmante plaatsjes waar u kennis maakt met de geschiedenis.

€ 1644.00

Lees meer...

Verenigde Staten Oost VS
Product
 

Las Vegas en Indian Trails Rondreis Amerika

tijdens deze reis Ervaart u de uitersten van West-Amerika. Aanschouw eerst de glitter en glamour in Las Vegas. Via Kenab, ook wel klein Hollywood, vanwege de vele Westerns die hier zijn opgenomen, reist u verder door de indrukwekkende natuur van het Wilde Westen. Een adembenemende route die u naar bekende hoogtepunten brengt, zoals de 'Grand Canyon', 'Zion', 'Canyonland', 'Bryce National Park' en 'Arches National Park'.

€ 1183.00

Lees meer...

Verenigde Staten West VS
Product
 

Cowboys en Indians Superior | Rondreis Amerika

tijdens deze 15 daagse fly drive terug in de tijd van 'The Wild West'. Ervaar de ultieme vrijheid om met uw huurauto van fascinerend hoogtepunt naar adembenemend panorama te rijden.

€ 1851.00

Lees meer...

Verenigde Staten West VS
Product
 

Rondreis Amerika Het Wilde Westen

Vanaf San Fransico via onvergetelijke en onvergelijkbare natuurparken over één van de grootste natuurwonderen op aarde! De Canyons.. Absoluut één van de meest indrukwekkende hoogtepunten van uw reis. Naast deze onvergelijkbare natuurwonderen ervaart u tijdens deze reis ook de uitgestrektheid van het landschap, en de steden Las Vegas en Los Angeles.

€ 2149.00

Lees meer...

Verenigde Staten Californië
Product
 

Zuidelijke Charme van Mississippi Superior

Uw reis start in de Atlanta. In de beroemde muziekstad Nashville wordt u omgeven door soul en country muziek. In Memphis treedt u in de voetsporen van de 'King of Rock' Elvis Presley. In Vicksburg ziet u de geschiedenis van de Amerikaanse Burgeroorlog. Laat u betoveren door New Orleans. Een mengeling van jazz, voodoo, culinaire cajun gerechten en architectonische juweeltjes.

€ 2055.00

Lees meer...

Verenigde Staten Oost VS
Product
 

Islandhopping Hawaii (Oahu, Kauai, Big Island Maui) Rondreis Amerika

Islandhoppen langs (een aantal bekende) eilanden van de schitterende archipel Hawaii; Oahu, Kauai, Big Island (ofwel Island of Hawaii) en Maui. Wanneer u houdt van paradijselijke stranden maar zoekt u tijdens uw vakantie tevens afwisseling? Dan is deze islandhopping reis perfect! Hawaii vormt met zijn schitterende natuur en heerlijke klimaat de perfecte vakantiebestemming.

€ 2247.00

Lees meer...

Verenigde Staten Hawaii
Product
 

Groepsrondreis Amerika Best of the East Florida

Deze reis wordt begeleid door een Nederlandstalige reisleiding. Van het noordoosten tot het meest zuidelijke puntje; in deze reis ziet u alle hoogtepunten van het oosten van Amerika, inclusief de mooiste plekjes aan de Atlantische kust. De groepsrondreis start in New York, waarna u de Niagara Falls en de moderne stad Toronto bezoekt. Op weg naar het zuiden doorkruist u Pennsylvania en Amish Country en ziet u Washington DC, met al zijn monumenten en musea. Een korte binnenlandse vlucht brengt u naar Orlando, de pretparkhoofdstad van de wereld. In dit tweede deel van de reis maakt u nader kennis met Florida: u ziet Sarasota aan de Golf van Mexico, het subtropische Everglades National Park en de levendige stad Key West. Ook Miami ontbreekt niet; deze stad met vele stranden en winkels vormt het eindpunt van uw vakantie.

€ 2444.00

Lees meer...

Verenigde Staten Oost VS
Product
 

Groepsrondreis Amerika Best of the West (16 d)

Deze reis wordt begeleid door een Nederlandstalige reisleiding. Op naar Amerika en wel naar het afwisselende westen van de Verenigde Staten, een absolute pracht van een reisbestemming! We nemen u mee door overweldigende natuurparken van wereldfaam, door warme en kleurrijke woestijnen, over schitterende kustwegen en naar bruisende wereldsteden als San Francisco, de unieke gokstad Las Vegas en Los Angeles. Bent u klaar voor een onvergetelijke reiservaring in het land van de onbegrensde mogelijkheden?

€ 2421.00

Lees meer...

Verenigde Staten West
Product
 

Groepsrondreis Amerika Best of the East California

Deze rondreis wordt begeleid door een Nederlandstalige reisleiding! tijdens de eerste week van deze rondreis bezoekt u de meest bijzondere bestemmingen van het noordoosten van de Verenigde Staten en Canada. De reis brengt u van wolkenkrabbers van New York naar het historische Boston. U reist door Massachusetts en de glooiende heuvels van Upstate New York naar de ontzagwekkende Niagara Falls en het moderne Toronto. U doorkruist het platteland van Pennsylvania en Amish Country, op weg naar Amerika’s hoofdstad. De beroemde monumenten en musea in Washington en een bezoek aan Philadelphia & Baltimore maken uw kennismaking met het noordoosten compleet. Na deze week vliegt u door vanaf Washington naar San Francisco, waar u de tweede week van deze reis doorbrengt en de bekende hoogtepunten van het Westen ziet. U maakt hier op intensieve wijze kennis met het indrukwekkende Amerikaanse Westen. U bezoekt diverse National Parken, maar ook de steden San Francisco, Las Vegas en L.A. Vanuit Vegas kunt u (optioneel) een helicoptervlucht boven de Grand Canyon maken.

€ 2924.00

Lees meer...

Verenigde Staten West VS
Product
 

Rondreis Amerika | Grand Tour Western USA

Natuurlijk bezoekt u Amerika naast de bruisende steden ook om zijn schitterende natuurparken. Want de natuur is er adembenemend. In het noorden de bossen en bergketens met een verscheidenheid aan wilde dieren, in het zuidwesten natuurlijk de ongelooflijke canyons die in honderden eeuwen diep uitgesleten zijn, in het midden de uitgestrekte prairies uit de verhalen en in het oosten de oneindige graanvelden, Niagara watervallen en de Everglades. Bent u er eens geweest dan wilt u ongetwijfeld nog een keer!

€ 2919.00

Lees meer...

Verenigde Staten Ontario
Product
 

Verenigde Staten West Het Wilde Westen

Deze rondreis door het westen van de Verenigde Staten is de ultieme reis voor liefhebbers van ruige berglandschappen met woestijnen, diepe canyons en hoge tafelbergen. Je bezoekt de schitterendste parken in het zuidwesten van de VS, zoals Yosemite, Zion en natuurlijk de Grand Canyon. Je maakt zoveel mogelijk wandelingen omdat dit de beste manier is om van het spectaculaire landschap te genieten. Kamperen op schitterende plekken midden in de natuur wordt afgewisseld met overnachtingen in hotels in de steden. Op diverse plaatsen kun je paardrijden, kanoën of mountainbiken. Naast de adembenemende natuur van het Zuidwesten van de Verenigde Staten bezoek je ook de steden Los Angeles, Las Vegas en San Francisco.

€ 3198.00

Lees meer...

Verenigde Staten West VS
Product
 

Groepsrondreis Amerika Best of the East West

Deze rondreis wordt begeleid door een Nederlandstalige reisleiding! tijdens deze grote rondreis ziet u in 3 weken tijd vele hoogtepunten die dit enorme land biedt. De eerste week van deze rondreis brengt u een bezoek aan New York, Boston, Niagara Falls, Toronto en Washington D.C. U ziet en bezoekt op comfortabele wijze de hoogtepunten van het noordoosten van de Verenigde Staten. Na deze week vliegt u door vanaf Washington naar San Francisco We nemen u hier mee door overweldigende natuurparken van wereldfaam, door warme en kleurrijke woestijnen, over schitterende kustwegen en naar bruisende wereldsteden als San Francisco, de unieke gokstad Las Vegas en Los Angeles. Bent u klaar voor een onvergetelijke reiservaring in het land van de onbegrensde mogelijkheden?

€ 3495.00

Lees meer...

Verenigde Staten Oost VS
Product