Avontuurlijk Reizen in Rusland

Een avontuurlijke reis door Rusland is oa:

  • Kennismaken met het Kremlin en het Rode Plein in Moskou
  • Monumentaal St. Petersburg en de Hermitage
  • De kloosters van de Russisch orthodoxe kerk
  • De steden van de Gouden Ring Soezdal, Vladimir en Jaroslavl
  • Transsiberië express
  • Baikalmeer

van 1199 tot 4250 Euro

Rusland | Semi | Groepsreis Beren, zalmen en vulkanen in Kamtsjatka | 10 dagen

Deze spectaculaire rondreis neemt u mee naar op zalm vissende Kamtsjatkaberen en werkende vulkanen. Om in de krater van de Mutnovskiyvulkaan te komen, moet u een flinke wandeling maken waarbij u een redelijk wat hoogteverschil moet overbruggen, maar het is wel een (af en toe letterlijk) adembenemende ervaring. Een optionele helikopterexcursie naar de Geiservallei en een bezoek aan de warme bronnen completeren de reis naar dit geothermisch actieve gebied. tijdens de bootexcursie door de Avachabaai ontmoet u papegaaiduikers, zeehonden en misschien wel zeeotters en Orka's die hier leven.

€ 3700.00

Lees meer...

Rusland Kamtsjatka
Product
 

Rondreis Litouwen, Letland, Estland Rusland,

Ervaar met Djoser de mooie Baltische Staten. Laat je verrassen door de eeuwenoude steden Vilnius en het schitterende, pittoreske Riga. Na van de natuur genoten te hebben op het eiland Saaremaa bezoeken we nog Tallinn en het Russische Sint-Petersburg. Actieve rondreizen

€ 1495.00

Lees meer...

Rusland *
Product
 

Rondreis Rusland,

Moskou en St. Petersburg laten je tijdens deze rondreis het moderne Rusland zien. In de steden van de Gouden Ring en in het landelijke gebied eromheen komt het oude Rusland tot leven. Actieve rondreizen

€ 1395.00

Lees meer...

Rusland *
Product
 

Baltische Staten, St. Petersburg en Moskou

Een schitterende afwisselende rondreis door de Baltische Staten. Deze reis biedt een grote verscheidenheid aan ongerepte natuur en cultuur. De laat middeleeuwse stadscentra van de steden zijn redelijk ongeschonden en hebben alle oorlogen en woelingen overleefd. Litouwen kent het unieke duinengebied van de Koerische landtong, in Letland bezoeken we het idyllische rivierdal van de Gaujas en op het lieflijke Estse eiland Saaremaa geniet je van de stilte en de dichte bossen. Ook brengen we een bezoek aan St Petersburg en Moskou.

€ 1745.00

Lees meer...

Rusland Moskou St Petersburg
Product
 

Rondreis Rusland

Het Kremlin en het Rode Plein zijn in Moskou dé bezienswaardigheden. Onderweg, door de landelijke omgeving, langs de steden van de Gouden Ring Soezdal, Vladimir en Jaroslavl ervaar je het oude Rusland. In Sergijev Posad is 'het Drievuldigheidsklooster' het centrum van de Russisch-orthodoxe kerk. In het monumentale St. Petersbrug vertoef je de laatste dagen van de reis. Een bezoek aan het museum de Hermitage mag dan uiteraard niet ontbreken.

€ 1395.00

Lees meer...

Rusland *
Product
 

Transsiberië Express

Reis van Moskou naar Beijing over de langste spoorlijn ter wereld. Maak een boottocht op het Baikalmeer en reis door de onherbergzame woestijn en uitgestrekte grassteppes in Mongolië. Actieve rondreizen

€ 2895.00

Lees meer...

Rusland *
Product
 

Stellers Zeearenden in de winter in Kamtsjatka

Stellers Zeearenden zien zweven, is zonder twijfel een indrukwekkend gezicht, maar het op het strand dichtbij de tent observeren en fotograferen van deze vogels is een onvergetelijke belevenis. Deze winterreis in Kamtsjatka brengt u naar een van de beste plaatsen voor ontmoetingen met Stellers Zeearenden en Stellers Zeeleeuwen. Heeft u de camera al ingepakt staan?

€ 4250.00

Lees meer...

Rusland Kamtsjatka
Product
 

Trekking door de Kronotskiyvallei

In de Kronotskyvallei huizen de mooiste en bekendste geothermische en vulkanische verschijnselen van Kamtsjatka. De Geiservallei, de Uzonvallei en de Uzonkrater, de Maly Selmyachikkrater, en de nog actieve Karymskyvulkaan zijn de kleur en vorm van het landschap. Bruine beren, een verscheidenheid aan vogelsoorten en herten bewonen de bossen. Een fantastisch gebied om te voet te bezoeken. Iedereen met een goede conditie kan aan deze trek deelnemen.

€ 3380.00

Lees meer...

Rusland Kamtsjatka
Product
 

Rondreis RUSLAND | 14 dagen Kremlin, kaviaar en kalinka

Rusland, het grootste land ter wereld en het land waar het communisme met strenge hand regeerde. Het heeft echter een rijke historie die veel verder teruggaat dan de laatste honderd jaar. Rijk gedecoreerde kerken, oude kloosters en grote grijze kolossen uit de Sovjettijd, je komt het tijdens je Rusland rondreis allemaal tegen. De bewoners houden van tradities, zijn warm en gastvrij en verliezen nooit hun optimisme en gevoel voor humor.

€ 1545.00

Lees meer...

Rusland *
Product
 

12|daagse groepsrondreis Russisch Goud

schitterende rondreis naar het land van de Tsaren, Rusland. tijdens deze reis bezoeken we uiteraard de befaamde hoogtepunten als het Kremlin in Moskou en de Hermitage in St. Petersburg. Daarnaast verblijven we in de steden van de Gouden Ring, een aantal van de oudste steden van Rusland met een schat aan architectonische en culturele waarden.

€ 1199.00

Lees meer...

Rusland Moskou
Product
 

Rusland | Fietsvakantie van Moskou naar St. Petersburg | Groepsreis | 9 dagen

Fietsend tussen deze twee moderne metropolen ontdek je het authentieke Rusland. Van het Rode Plein in Moskou, met haar iconische gebouwen, fietsen we de stad uit om de reis voort te zetten over het platteland. We rijden langs historische dorpjes met orthodoxe kerken en kloosters, beboste heuvels en pittoreske meren om daarna in het levendige Sint-Petersburg te eindigen en waar je je kunt vergapen aan alle architectonische grandeur.

€ 1395.00

Lees meer...

Rusland *
Product
 

Sneeuwscooter avontuur Rusland

Reis op de sneeuwscooter naar de uitgestrekte wildernis van Rusland. Een gemotoriseerde expeditie die u van de Europese Unie naar de Russiche Federatie brengt. Alsof u in een tijdmachine stapt, zo voelt het. U gaat drie dagen door een onherbergzaam en wondermooi gebied waar de inwoners in een andere eeuw leven en toch wordt u op typisch Russische wijze, overal als een oude vriend onthaald. Een fantastisch avontuur in het grote onbekende.

€ 2295.00

Lees meer...

Rusland *
Product
 

Winterreis Rusland

De Russische winters zijn berucht om de extreme weersomstandigheden met kou en sneeuw: ideaal voor een boeiende rondreis door Rusland met een winters decor. Je bezoekt de culturele hoogtepunten in St. Petersburg, zoals de wereldberoemde Hermitage, een opera- of een balletvoorstelling, maar ook maak je kennis met de uitgestrekte wildernis tijdens een spectaculaire huskytocht door de naaldwouden en over bevroren meren in Keralië.

€ 1295.00

Lees meer...

Rusland *
Product