van 409 tot 47000 Euro

Noorwegen | Oostland | Actieve vakantie | 10 dagen

Dit is een actieve vakantie voor avontuurlijke gezinnen. Samen onderneem je spannende activiteiten: met het hele gezin verleg je jouw grenzen! Geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

€ 409.00

Lees meer...

Noorwegen Oostland
Product
 

Noorwegen | Westland | Actieve Rondreis | 10 dagen

Deze actieve vakantie in Noorwegen zit vol verrassende belevenissen! Hoog tussen de bomen een klimparcours afleggen, met het gezin varen of raften op het fjord. En het gevoel fantastische gevoel ervaren van skydiven in de windtunnel van Voss.

€ 529.00

Lees meer...

Noorwegen Westland
Product
 

Noorderlicht in Tromsø

Groen dansend licht aan de hemel: ongrijpbaar en onvoorspelbaar? Niet hier in Tromsø. Geen andere plek staat zo in het teken van het noorderlicht als deze bruisende stad. De perfecte vakantie als u van individuele vrijheid houdt en alles in het werk wilt stellen om het noorderlicht te zien. Die kans is hier bijzonder groot. U verblijft de hele week in een modern hotel in het centrum van de stad en uw eerste noorderlichtexcursie is al inbegrepen: u gaat in de avond op pad met de ervaren noorderlichtjagers en spot het noorderlicht op de beste plaatsen. tijdens de informatiebijeenkomst die speciaal voor u in het hotel wordt georganiseerd, vertelt onze reisexpert ter plaatse u graag meer over de vele excursiemogelijkheden.

€ 879.00

Lees meer...

Noorwegen *
Product
 

Wandeltrekking uitgestrekt Hardangervidda, Noorwegen, 8 dagen

8 dagen genieten van een heerlijke wandelvakantie in de Hardangervidda! Het grootste bergplateau van Europa en een van de mooiste nationale parken van Noorwegen is een fantastisch locatie voor een groepsreis.

€ 949.00

Lees meer...

Noorwegen Hardangervidda
Product
 

Elke dag een andere wintersport activiteit op de Noorse hoogvlakte, groepsreis Noorwegen

tijdens deze winterse groepsreis door Noorwegen ervaar je het allemaal. Beleef een spectaculaire husky slede tocht, ijsvissen op een dikke ijslaag of keihard naar beneden suizen tijdens het Tobogannen. Natuurlijk gaan we ook een dagje skiën. Je verblijft midden op de Noorse hoogvlakte in een Noorse Hytte.

€ 1049.00

Lees meer...

Noorwegen *
Product
 

Middernachtzon Lapland en Noord|Noorwegen

Kunt u het zich al voorstellen? Binnen 3 uur in een totaal andere wereld te belanden, vol rendieren en een zon die 24 uur per dag schijnt? U kunt het deze zomer ervaren! Achter loslopende rendieren rijden en uren hiken in de Lapse wildernis. En waarom dat dan niet in combinatie met een indrukwekkende road trip vanaf de poolcirkel naar de Noorse fjorden? U verblijft in een hotel midden in Lapland, aan de grensrivier met Zweden en midden van de fjorden in de stad Tromsø. Deze zomer vliegt u met Voigt Travel binnen amper drie uur rechtstreeks naar Rovaniemi.

€ 1095.00

Lees meer...

Noorwegen *
Product
 

Lofoten fly drive

Steile bergen tot aan zee, besneeuwde toppen en ongekend helder water. Luchten die een waar kleurspectakel opleveren. Wilt u genieten van dit soort schitterende winterplaten? Kies dan voor deze vakantie naar de majestueuze Lofoten eilandengroep in de winter. Met uw huurauto kunt u gaan en staan waar u wilt!

€ 1191.00

Lees meer...

Noorwegen *
Product
 

Tromsø, Lofoten en Hurtigruten fly drive

Tromsø, geen andere stad staat zó in het teken van het noorderlicht. Hier verblijft u de eerste dagen van uw reis. Zo noordelijk en toch het centrale punt dit natuurverschijnsel te Ervaarken! En de kans op het noorderlicht is niet het enige dat deze stad u te bieden heeft. Het is een levendige, trendy stad, op 300 km boven de poolcirkel, met vele bars, restaurants en winkels.

€ 1193.00

Lees meer...

Noorwegen *
Product
 

Lofoten en Vesterålen fly drive

Het eerste dat u ziet bij landing op de luchthaven bij Evenes is de magistrale 'Lofotveggen', een muur van bergen met pieken van rond de 1000 m. die uit het water oprijzen van de Atlantische Oceaan. Met de huurauto trekt u direct op dag 1 naar de Vesterålen, geologisch ouder dan de Lofoten. Hier verblijft u wellicht op de mooiste locatie van deze eilandengroep: Ringstad. Gastheer, outdoorgids en fotograaf Ian Robins laat u de weergaloos mooie natuur Ervaarken en begeleidt u op een indrukwekkende zeearendsafari per RIB-boat. Dit is een unieke uitvalsbasis om zeearenden te spotten en het noorderlicht te zien. Het tweede deel van deze reis is op de Lofoten. Het landschap op de Lofoten is fantastisch: bergen, sneeuw, ontelbare eilanden, oker en roodgeverfde huizen, kleine vissershaventjes en kristalhelder water met de fraaiste blauw- en groentinten.

€ 1247.00

Lees meer...

Noorwegen *
Product
 

Kampeer Avontuur Lapland en Noord|Noorwegen

Een reis door het noorden van Scandinavië betekent ultieme vrijheid. Tijdens deze speciale fly & drive kampeervakantie in de laatste wildernis van Europa.. In Fins Lapland en Noord-Noorwegen kunt u één worden met de natuur. Een vlucht, twee hotelovernachtingen, een huurauto en een tent met uitgebreid outdoorpakket is inbegrepen. De rest is aan u...

€ 1265.00

Lees meer...

Noorwegen *
Product