Avontuurlijke Reizen in Indonesië

Indonesië mag gerust één van de meest ideale bestemmingen genoemd worden voor een avontuurlijke rondreis. Een land dat bestaat uit zoveel prachtige eilanden, met een grote gevarieerdheid in natuur en waar verschillende culturen elkaar ontmoeten.

Ontmoet de plaatselijke bevolkingsgroepen en laat je tijdens het reizen door Indonesië verrassen door prachtige landschappen en een fantastisch klimaat.


van 671 tot 3745 Euro

Highlights Java en Bali Rondreis Indonesië

Java en Bali zullen u tijdens deze individuele rondreis gaan veroveren en u een blik gunnen in het centrum van ons koloniale verleden in Indonesië. De rondreis brengt u langs de grootste en belangrijkste hoogtepunten van Java, waarna u op Bali van een welverdiende vakantie aan het strand kunt genieten.

€ 1461.00

Lees meer...

Indonesie Bali
Product
 

15 Daagse Bali Java Tour

Kristalheldere poelen verscholen in het oerwoud, vulkanen met spannende kratermeren en adembenemende vergezichten, eindeloze stranden helemaal alleen voor u... tijdens deze tocht kunt u het allemaal beleven maar u moet er wel wat voor doen. Alhoewel, dankzij de volgauto kunt u precies zo ver fietsen als uw conditie en 'zin' toelaten. Naast de schitterende natuur op de beide eilanden gaan de tochten ook langs koffie, rubber en cacaoplantages, door rijstvelden en langs kokospalmen. U beleeft van dichtbij hoe de plaatselijke bevolking leeft en werkt, u krijgt uitleg over plaatselijke producten en u bezoekt fabrieken.

€ 1895.00

Lees meer...

Indonesie Bali Java
Product
 

Rondreis Sulawesi Bali

nieuw bij Kras! Ervaar authentiek Sulawesi nagenieten op het eiland Bali cultuur, tradities & sawa's NL-spr. reisleiding Sulawesi incl. binnenlandse vlucht

€ 1469.00

Lees meer...

Indonesie Bali
Product
 

groepsrondreis Panorama van Indonesië

tijdens de reis Panorama van Indonesië ziet u het beste van Java en Bali. Van de machtige Boeddhistische bouwwerken, intrigerende oude paleizen en vruchtbare plantages tot de betoverende charme van Bali. En overal ontmoet u de meest vriendelijke bevolkingen ter wereld! Daarnaast maakt u ook met Bali uitgebreid kennis. U bezoekt het idyllische Lovina, het karakteristieke Ubud en daalt af naar de stranden van Zuid-Bali. Kortom, een onvergetelijke, maar ook complete reis.

€ 1558.00

Lees meer...

Indonesie Bali Java
Product
 

De verborgen plekjes van Bali

Deze rondreis leidt u door het centrum van het koloniale verleden van Indonesië. U maakt kennis met de eilanden Java en Bali en bezoek de belangrijkste highlights.

€ 1393.00

Lees meer...

Indonesie Bali
Product
 

Highlights Java en Bali Rondreis Indonesië

U zult Java en Bali in uw hart sluiten tijdens deze individuele rondreis en u een blik geven in het centrum van ons koloniale verleden in Indonesië. De rondreis brengt u langs de indrukwekkende en boeiende hoogtepunten van Java, waarna u op Bali van een ontspannen vakantie aan het strand kunt genieten. U start uw rondreis Indonesië in de hoofdstad Jakarta, gelegen in het westen van Java. In deze stad komen de koloniale geschiedenis en de moderne wereld samen. Onderweg van Jakarta naar Bandung, ziet u de botanische tuinen van Bogor. Ook zult u bij Bandung een bekende theeplantage bezoeken. Onderweg kunt kijkt u uw ogen uit. De bijzondere natuur met vulkanen, kratermeren en uitgestrekte rijstvelden.

€ 1467.00

Lees meer...

Indonesie Bali Java
Product
 

Bali, Gili en Lombok Deluxe Rondreis Indonesië

Ervaar 3 verschillende eilanden binnen Indonesië. Uw overnachtingen in deluxe hotels en transfers worden door ons geregeld, de rest is geheel aan u!

€ 1647.00

Lees meer...

Indonesie Bali
Product
 

Rondreis Java Bali

Ervaar de twee bekendste eilanden van Indonesie, waarbij alle hoogtepunten worden aangedaan. Op Java bezoek je o.a. de koloniale hoofdstad Jakarta, het vissersdorpje Pangandaran, de tempels Borobudur en Prambanan bij Yogyakarta en uiteraard de Bromovulkaan voor een spectaculaire zonsopkomst. Op Bali kun je relaxen in Lovina Beach en genieten van dolfijnen spotten en snorkelen op de koraalriffen. De reis eindigt in Ubud, het hart van Bali. Vanuit dit dorp zijn diverse tripjes mogelijk, wandelend, fietsend, per brommer of auto, naar de meest bekende tempels en indrukwekkendste rijstterrassen in de omgeving.

€ 1595.00

Lees meer...

Indonesie Bali Java
Product
 

Rondreis Indonesië Sumatra, Java en Bali

veelzijdige drie-eilanden reis NL-spr. reisl. Java & Sumatra fijne vrije dagen op Bali ontmoet de orang-oetans! incl. binnenlandse vlucht rondreis met vele hoogtepunten

€ 1699.00

Lees meer...

Indonesie Bali Java
Product
 

Indonesië Java, Bali en Lombok Vulkanen, rijstvelden en een azuurblauwe zee

Java, Bali en Lombok zijn ideale eilanden voor een wat kortere actieve rondreis, omdat de reisafstanden niet zo heel groot zijn. tijdens de reis beklim je de Bromo en de Ijen vulkaan, fiets je door de sawa's (rijstvelden) en bezoek je tempels en paleizen. Naast de bekende hoogtepunten bezoek je ook de niet-toeristische binnenlanden van Java en verblijf je tussen de koffieplantages. Op Bali kun je snorkelen in de azuurblauwe zee en duiken tussen duizenden gekleurde vissen en op Lombok kun je heerlijk wandelen en (optioneel) de Rinjani beklimmen. singlereis duikreis rondreis groepsreis

€ 1698.00

Lees meer...

Indonesie Bali, Java Lombok
Product
 

Highlights Bali en Sulawesi Rondreis Indonesië

tijdens deze individuele rondreis door Indonesië bezoekt u de belangrijkste hoogtepunten van Bali en Sulawesi.

€ 1819.00

Lees meer...

Indonesie Bali
Product
 

Highlights Java en Bali Deluxe Rondreis Indonesië

Java en Bali zullen u tijdens deze individuele rondreis gaan veroveren en u een blik gunnen in het centrum van ons koloniale verleden in Indonesië. De rondreis brengt u langs de grootste en belangrijkste hoogtepunten van Java, waarna u op Bali van een welverdiende vakantie aan het strand kunt genieten. tijdens deze reis verblijft u in deluxe accommodatie.

€ 2066.00

Lees meer...

Indonesie Bali
Product
 

Grand Tour Java Bali Lombok Rondreis Indonesië

Deze individuele rondreis combineert Java, Bali en Lombok en biedt u zo een uitgebreide kennismaking met Indonesië, oftewel de Gordel van Smaragd. tijdens deze rondreis heeft u de tijd om dit schitterende land te Ervaarken en u te verdiepen in de cultuur en de lokale bevolking.

€ 2062.00

Lees meer...

Indonesie Bali
Product
 

Bali Gili Explorer Deluxe Rondreis Indonesië

Deze individuele rondreis door Indonesië leidt u langs alle befaamde hoogtepunten van Bali, waarna u op een schitterende locatie aan het schitterende strand van Gili Trawangan kunt uitrusten. tijdens deze rondreis verblijft u waar mogelijk in deluxe accommodaties

€ 1762.00

Lees meer...

Indonesie Bali
Product
 

Indonesië | Bali Lombok | Fietsvakantie | groepsreis | 18 dagen

De eilanden Bali en Lombok staan bekend om hun spectaculaire natuur, kleurrijke cultuur en uitgestrekte stranden. Op de fiets beleef je beide eilanden op een bijzondere manier. We bezoeken dorpjes, tempels, watervallen en passeren de mooiste rijstvelden en stranden. De reis eindigt op het koraaleiland Gili Meno.

€ 1995.00

Lees meer...

Indonesie Bali Lombok
Product
 

Indonesië Sumatra en Atjeh Indonesië op zijn puurst

Deze fascinerende rondreis voert je over de groene woudreus Sumatra, één van s werelds grootste eilanden. Aangezien je hier een enorme verscheidenheid van culturen en landschappen aantreft, is Sumatra een bestemming op zich! Het eiland is deels bedekt met ondoordringbaar regenwoud dat een tehuis biedt aan ondermeer olifanten en orang-oetans. Daarnaast is de etnische verscheidenheid enorm: de Minangkabau met hun matrilineaire cultuur en sierlijke architectuur, de Batakkers met hun voor een deel nog prehistorische gebruiken en de verschillende bevolkingsgroepen van Atjeh (Aceh). Deze schitterende provincie is bezig aan een opzienbarend herstel. Sporen van de allesverwoestende tsunami zijn weliswaar overal nog zichtbaar, maar er heerst voornamelijk een sfeer van optimisme. actieve reis rondreis groepsreis

€ 2098.00

Lees meer...

Indonesie Sumatra Atjeh
Product
 

Java Bali Prama Sanur Beach Hotel

rondreis met privé-chauffeur alle hoogtepunten van Java extra lang nagenieten op Bali 4* hotel direct aan zandstrand Engelssprekende gids op Java

€ 1366.00

Lees meer...

Indonesie Bali Java
Product
 

Rondreis Sumatra, Java Bali

Een rondreis langs het Toba meer en Bukittingi op Sumatra, de culturele hoogtepunten van Java als de Borobodur en Yogjakarta. De bijzondere sfeer van Bali ervaar je in Ubud en bij Lovina. Actieve rondreizen

€ 1895.00

Lees meer...

Indonesie Bali, Java Sumatra
Product
 

Trendy Singapore en Bali Rondreis Indonesië

Als Trendy vakantieganger is dit dé reis voor u. U combineert eigenlijk alles wat u maar zou willen voor uw vakantie. Van winkelen tot luieren, van actieve excursie-mogelijkheden tot een kennismaking met de spiritualiteit van de Aziaten.

€ 2256.00

Lees meer...

Indonesie Bali
Product
 

Indonesië Kleine Sunda eilanden Dichtbij het traditionele leven

tijdens deze bijzondere rondreis naar de kleine Sunda eilanden zie je niet alleen de toeristische hoogtepunten, maar beleef je tijdens een tweedaagse wandeltocht het traditionele leven van heel dichtbij! Natuurlijk kom je oog in oog te staan met de varanen op Komodo en bezoeken we de Kelimutu-vulkaan. Een driedaagse boottocht brengt je bij de meest spectaculaire riffen om te snorkelen. Op het eiland Lombok bieden we je de mogelijkheid de Rinjani- vulkaan te beklimmen. Het is een actieve reis met voldoende rustpunten. duikreis rondreis groepsreis actieve reis

€ 2198.00

Lees meer...

Indonesie Sunda eilanden
Product