van 695 tot 2395 Euro

Internationale groepsreis Fat biking in Finland

Take on the wilderness in an entirely new way on this new fat biking trip. This is mountain biking turned up to the max – chunky, extra grip tyres allow you to ride your bike through the snow like never before. You’ll be out on the incredible Finnish tundra, cycling through primordial forests, along frozen lakes and towards spectacular snow-covered horizons. Pre-prepared tracks in the snow allow you to ride with relative ease, whilst seeing the best of arctic Finland from the saddle. As if that isn’t enough, you’ll stay in remote wilderness cabins with traditional saunas and authentic cusine to keep you cosy when the daylight fades, and if you’re lucky, the chance to watch the dance of the Northern Lights. This is the ultimate winter biking adventure, a truly unique experience!

€ 1395.00

Lees meer...

Finland 1395
Product
 

Duizend meren en Lapland eigen auto

Als u bij zomer's in Finland wegdroomt en fantaseert over rustieke houten huizen met sauna's niet ver van het water, dan is deze rondreis een aanrader! Een zorgeloze vakantie met authentieke Finse bungalows op de fraaiste locaties. U verblijft telkens een paar dagen op dezelfde plek en trekt vervolgens weer naar uw volgende bestemming. Zo heeft u alle rust om de omgeving te Ervaarken én u heeft net als de Finnen uw eigen 'mökki': een zomerhuisje in Finland met een privé sauna.

€ 1345.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Husky| en sneeuwavontuur Finn|Jann

Ervaar het unieke Lapland door een paar dagen over de besneeuwde vlaktes te rijden. tijdens uw vakantie in Lapland gaat u met een kleine groep op pad en heeft u tijdens de reis een slee en hondenteam ter beschikking. Wanneer u dol bent op husky's en kunt u zoveel mogelijk tijd met deze honden doorbrengen. Uw uitvalsbasis is het prachtig gelegen Hotel Iso Syöte óf een bungalow op de top van een heuvel met skipistes en een fantastisch uitzicht over de heuvels van Lapland. tijdens een 2-daagse huskysafari overnacht u in een wildernishut, een schitterende en unieke ervaring.

€ 1995.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Husky| en sneeuwavontuur Harriniva

Logeren in Hotel Harriniva, hoog boven de poolcirkel en op een prima noorderlichtlocatie, een echte aanrader voor diegenen die een compleet Winter wonderland beleving willen ervaren met veel mogelijkheden voor Lapse activiteiten. U gaat er tijdens uw Lapland reis op uit op sneeuwschoenen, per rendierslede en per sneeuwscooter en u luncht in een restaurant van sneeuw en ijs gemaakt. De twee lange husky safari's die u tijdens deze reis maakt, met overnachting in een unieke wildernis cabin, maken deze reis tot een nooit meer te vergeten avontuur.

€ 2085.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Husky| en sneeuwavontuur Salla

In Salla kunt u tijdens uw unieke Lapland reis rekenen op een fantastische en gevarieerde tijd vol actie en avontuur en met extra veel huskyplezier.. De gemoedelijke knusheid is hier spreekwoordelijk en alles gaat heerlijk ontspannen. U verblijft in een authentieke Finse bungalow aan de rand van het bos. Zowat iedere dag gaat u vanuit hier op pad. En heeft u nog tijd over dan is de skipiste op loopafstand.

€ 1455.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Aurora| en Huskyweek

In het verre noorden van Lapland heeft de wildernis het voor het zeggen samen met de authentieke Sami cultuur. Proef mals rendiervlees en wilde bessen, roets op een huskyslee over de ijsvlakte van het gigantischse Inarimeer en maak uw droomfoto van het noorderlicht! Deze unieke reis start met drie overnachtingen in Hotel Korpikartano waar Anne en Timo u heerlijk in de watten leggen. U heeft het voorrecht om een workshop 'noorderlicht' van Timo te volgen, waarbij hij u alle technieken bijbrengt die u nodig heeft om een fantastische noorderlichtfoto te maken. Op sneeuwscooters gaat u er de volgende avond op uit om het noorderlicht na te jagen. Daarna start uw huskyavontuur vanuit Guesthouse Husky waar Outi en Juha-Pekka u vergezellen op een 3-daagse huskysafari. Net als de Sami trekt u rond op sledes en u verblijft twee nachten in een wilderniscabin op een eilandje in het bevroren Inarimeer. U komt bij van de indrukken in Hotel Riekonlinna in Saariselkä, waar u nog twee dagen lekker kunt ontspannen en napraten over de fantastische belevenissen.

€ 2395.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Sneeuwscooter avontuur Kuusamo

Houdt u van motoren, snelheid en avontuur? Dan is deze meerdaagse sneeuwscootersafari ideaal voor u. tijdens deze 8-daagse vakantie maakt u een paar schitterende tochten door de besneeuwde wildernis van Lapland. Een hele uitdaging, voor mens en machine. Zo nu en dan onderbreekt u de rit om even te rusten en de stilte te ervaren. U bezoekt een rendier- of huskyfarm. Of u ontsteekt een vuurtje voor een lekkere pot koffie. En verder is het rijden en genieten! Onderweg verblijft u op verschillende locaties, in zowel bungalows als in hotels. Helemaal in safaristijl, waarbij u af en toe de faciliteiten met uw reisgenoten deelt.

€ 2195.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Winterwonderland week

Winteractiviteiten in Lapland met een uniek decor van witbesneeuwde heuvels, knapperende vuurtjes, bomen die buigen onder het gewicht van ijs en sneeuw en fantastisch gekleurde luchten. Wonderland in optima forma in Salla. U heeft tijdens deze vakantie in Lapland een eigen bungalow en u gaat de hele week op pad, u ervaart bijzondere dingen en u leert speciale mensen en dieren kennen.

€ 1385.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Winterwonderland week Singles

Fantaseert u er al jaren over om naar Lapland op vakantie te gaan, en kunt u niemand vinden die ook zo 'gek' en avontuurlijk is als u? Uit ervaring weet Voigt Travel dat er meer mensen zijn zoals u en daarom hebben we een speciaal programma voor u samengesteld. Een week winter wonderland voor singles is een individuele reis waarbij u samen met andere alleengaande reizigers op actief op avontuur gaat in het sprookjesachtige Lapland.

€ 1385.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Winterwonderland week Kids

Een 'winterwonderland week Kids' heeft een aangepast, minder intensief weekprogramma. Geniet tijdens een vakantie in Fins Lapland met uw kinderen van fantastische Lapse winteractiviteiten in een landschap van witbesneeuwde heuvels, knapperende vuurtjes, bomen die buigen onder het gewicht van ijs en sneeuw en schitterend gekleurde luchten.

€ 1525.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Wildernisweek Salla

Een unieke 'into the wild' ervaring, maar dan wel met alle comfort. Vanuit een gezellige bungalow in Salla gaat u er tijdens deze vakantie op uit om schitterende safari's te maken. U maakt fantastische dagtochten door een prachtig winters decor op de husky- en rendierslee met een lunch bij knapperend kampvuur. Net als de rendierhouders bindt u de sneeuwschoenen onder en gaat u er 3 dagen met een gids op uit, om de absolute stilte te zoeken. U overnacht in een eenvoudige wildernis cabin onder een fonkelende sterrenhemel en misschien wel het dansende noorderlicht.

€ 1745.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Sneeuwavontuur Saariselkä

Op zoek naar een reis in de wildernis van Lapland, maar wel in een levendige plaats met ruim voldoende vertier in de avonduren? In Saariselkä, in Noord-Lapland, is dit allemaal aanwezig. Uw uitvalsbasis tijdens de Sneeuwavonturenweek Saarselkä is Lapland Hotel Riekonlinna, in het centrum van dit Finse wintersportplaatsje. Een paar minuten buiten het dorp is het direct oorverdovend stil en leeg. U gaat overdag mee op een huskysafari en bestuurt zelf een sneeuwscooter en u heeft u ook nog alle tijd om de ski’s onder te binden.

€ 1585.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Sneeuwavontuur Ollila

Ollila ligt in een groot natuurgebied, ingeklemd tussen waterwegen van twee grote meren en omringd door langlauf- en sneeuwscooterroutes. Het gehucht zelf wordt bewoond door plaatselijke vissers. U bent daarom te gast bij gastheer Tuomo en gastvrouw Marjo en bij de plaatselijke bevolking! Aan de oever van het bevroren meer liggen de houten bungalows van Ollila ver uit elkaar. Hier ervaart u het echte ‘middle of nowhere’ gevoel in Lapland en staat u nauw in contact met de lokale bevolking. Dat de bungalows eenvoudig zijn ingericht zijn wordt ruimschoots goedgemaakt door de unieke ligging. De lange excursies met een stoer tintje in klein reisgezelschap maken dit midweekarrangement helemaal compleet.

€ 1695.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Sneeuwavontuur Nellim

Circa 350 km ten noorden van de Poolcirkel, niet ver van de Russische grens en midden in de toendra en taiga, ligt Wildernis Hotel Nellim: één van de best bewaarde geheimen van Lapland. Wanneer u 's ochtends de gordijnen opendoet, ziet u het Lapland uit uw dromen. U maakt tijdens uw Lapland reis de fraaiste safari's in de besneeuwde wildernis en uiteraard bezoekt u de Russische grens! Na een dag buiten is het heerlijk om terug te komen bij de lodge en te weten dat de houtgestookte sauna al voor u op temperatuur is gemaakt en de kok aan het eten is begonnen. Wat deze reis extra speciaal maakt is dat u een nacht in een unieke wildernishut verblijft van waaruit u een schitterende langlauftocht maakt. Midden in de besneeuwde bossen is dit de perfecte plek om 's avonds het noorderlicht aan de hemel te zien dansen of om weg te dromen met een goed glas wijn bij het knapperend haardvuur!

€ 1995.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Sneeuwavontuur Lemmenjoki

Hoeveel unieker kan het nog worden? U verblijft in een voormalige kostschool voor Sami kinderen dat vanaf 2008, dienst doet als hotel. Een hotel met een verhaal in een werkelijk schitterende omgeving: vlak naast het Nationale Park Lemmenjoki en aan de oever van het Menesjärvi meer. In deze nederzetting wonen verspreid nog rendierherders. Er heerst hier een oorverdovende stilte en de natuur is adembenemend! Naast gevarieerde excursies heeft u de mogelijkheid om tijdens uw verblijf gebruik te maken van sneeuwschoenen en langlaufski's, dus u kunt ook op eigen gelegenheid het maximale uit uw verblijf in dit pure stukje Fins Lapland halen.

€ 1856.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Sneeuwavontuur Torassieppi

Een zeer geschikte reis voor diegenen die een complete wonderland ervaring in de winter willen meemaken, zonder gemotoriseerde excursies zoals bijv. een sneeuwscootersafari. Deze Lapland reis staat in het teken van de ongerepte natuur, puur en biologisch eten en in nauw contact met de Sami en fantastische vergezichten tijdens afwisselende excursies in het Pallas National Park. Deze ingrediënten maken een verblijf in Torassieppi tot een unieke en onvergetelijke ervaring. Een echt pareltje binnen ons uitgebreide aanbod van reizen naar Fins Lapland!

€ 1985.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Sneeuwavontuur Jeris

tijdens deze actieve Sneeuwavonturenweek Jeris ervaart u alles wat Lapland zo speciaal maakt. Naast de inbegrepen excursies heeft u alle ruimte om uw reis naar smaak uit te breiden met schitterende safari's. U gaat er op uit vanuit uw Jeris bungalow, schitterend gelegen aan een groot meer, op sneeuwschoenen en langlaufski's, per rendierslede en sneeuwscooter. Eén van de hoogtepunten van de reis is de huskytocht door de besneeuwde bossen en de lunch in een restaurant van ijs en sneeuw is onvergetelijk. Uw verblijf in eigen bungalow en een duik in het 25 m. lange ijswak, maken deze reis tot een fantastisch avontuur.

€ 1985.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Sneeuwavontuur Rovaniemi

De skiheuvel Ounasvaara ligt net buiten de hoofdstad van Fins Lapland Rovaniemi. De Finnen zijn hier tijdens hun vakantie graag om te sneeuwscooteren of te skiën op de relatief makkelijke afdalingen. Het zorgt hier voor een leuke Finse sfeer. Onderaan de helling, vlakbij het startpunt van de skiliften en de loipes, vindt u de mooie bungalows van Lapland Hotel Ounasvaara Chalets, omringd door de bossen. De stad is makkelijk bereikbaar per skibus, maar ook wandelend langs de rivier is het heel goed te doen. In Rovaniemi zijn allerlei winkels, restaurants, cafés en vertier voor in de avonduren. Een perfecte combinatie.

€ 1945.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

PAN Village Oulanka bungalows

PAN Village Oulanka ligt verscholen in de wildernis van Lapland, niet ver van de Russische grens en het gelijknamige Nationaal Park. Deze plek kent u wellicht van plaatjes in sprookjesboeken maar ze bestaan echt! Midden in de schitterende natuur tussen taigabossen en bevroren meren vindt u deze moderne en ruime bungalows in authentieke Lapse stijl. Het project is onderdeel van PAN Parks (Protected Area Network) en PAN Villages liggen daarom altijd in de nabije omgeving van natuurgebieden die zoveel mogelijk intact worden gelaten waardoor flora en fauna alle ruimte krijgen. De vakantiehuisjes van PAN Village zijn zo duurzaam als mogelijk gebouwd, luxe en comfortabel ingericht en in balans met de omgeving.

€ 1195.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product
 

Sallatunturin Tuvat bungalows

Salla is voor veel liefhebbers van het pure noorden een begrip geworden. Ook Voigt Travel komt heel graag op deze locatie! De knusse Sallatunturin Tuvat bungalows bieden alles wat u nodig heeft tijdens een vakantie in Lapland en ze liggen fraai in de bossen rondom de Sallatunturi, de heuvel van Salla die hier het landschap domineert. U kunt er heerlijk (leren) skiën en snowboarden op de brede skipistes bedekt met witte poedersneeuw. Maar ook voor langlaufen bent u hier aan het juiste adres. Vanuit uw bungalow stapt u zo in de (deels verlichte) loipes. tijdens een tocht door de dichte bossen met een dik pak sneeuw op de dennenbomen komt u heerlijk tot rust!

€ 945.00

Lees meer...

Finland Lapland
Product