Avontuurlijk Reizen in de Caraïben

De paradijselijke taferelen die namen als de Bahama’s, Mexico, Barbados, Panama, Jamaica alleen al oproepen! Het Caribisch gebied is een onderdeel van midden Amerika en bestaat voor het grootste deel uit de Caraibische zee. Het gebied wordt ook wel de Caraïben genoemd. Vooral de Bahama's en de omringende Bahama zeeën behoren tot het Caribisch gebied. Verder grenzen Colombia, Mexico, Honduras, Costa Rica, Panama en Nicaragua aan de Caribische zee en worden vooral in de cruisewereld tot de Caribbean genoemd. Dit gebied is bekend door het grote aantal eilanden dat er ligt en het heerlijke klimaat. Wat is er heerlijker dan in deze paradijselijke omgeving een avontuurlijke reis te beleven. .


van 1449 tot 3249 Euro

Privé rondreis met huurauto Kleurrijk Cuba

Dit is een korte en bondige reis om Cuba te leren kennen. U maakt kennis met de schitterende stranden, de mooie koloniale steden en de levendige bevolking. De reis begint in Havana, een stad die u zal fascinerenÿvanwege de oude koloniale gebouwen, de malecón en de vele pleinen met muzikanten. Een echte aanrader is een tocht door de stad in een klassieke oldtimer.

€ 1449.00

Lees meer...

Cuba Havana
Product
 

Curacao en Bonaire

In het Caribisch gebied hebben we op de eilanden Curaçao en Bonaire een zonnige fietsvakantie voor u samengesteld. Door het tropische klimaat is er het gehele jaar volop zon, ook in onze koude winter. Het regent dan soms, maar zelden lang en ook dan is de

€ 1690.00

Lees meer...

Antillen Curacao
Product
 

Rondreis Swingend Cuba

vele maaltijden & entreegelden Trinidad, Havana & méér fijn nagenieten aan het strand onvergetelijke reiservaringen NL-sprekende reisleiding Ervaar het authentieke Cuba

€ 1719.00

Lees meer...

Cuba West Cuba
Product
 

Cuba | Groepsrondreis The Best of Cuba |

Cuba, een land met een boeiend historisch verleden en een schitterend koloniaal erfgoed. Deze rondreis geeft u de gelegenheid dit allemaal zelf te Ervaarken. U bezoekt de hoogtepunten van Cuba, zoals Havana, Santiago de Cuba en de tot UNESCO Werelderfgoed uitgeroepen koloniale stad Trinidad. Onderweg kunt u genieten van de schitterende natuur die Cuba rijk is en komt u in aanraking met de bijzonder vriendelijke bevolking, zij laten u graag de schoonheden van het land zien.

€ 1759.00

Lees meer...

Cuba West Cuba
Product
 

Rondreis CUBA | 15 dagen Een swingend eiland

In Havana, de hoofdstad van Cuba, maak je meteen kennis met de innemende Cubaanse bevolking. Hartelijke mensen die altijd in zijn voor een praatje. Muziek klinkt uit alle hoeken en gaten. Voor je het weet word je uitgenodigd om je heupen los te gooien in een lokaal muziekcafé. Naast indrukwekkend Havana bezoek je ook het sfeervolle, Spaans-koloniale Trinidad. In Varadero kun je heerlijk luieren op het witte zandstrand.

€ 1795.00

Lees meer...

Cuba *
Product
 

12|daagse single groepsreis Authentiek Cuba

Deze nieuwe kortere reis is voor de echte Cuba liefhebber die houdt van kleinschaligere, sfeervolle hotels en casas particulares. tijdens deze reis zijn vele maaltijden op speciale plekken inbegrepen, schitterende wandelingen langs plantages en watervallen, net als een bezoek aan een ongerepte ‘cayo’ (eiland). We reizen een stuk per trein en eindigen de reis in een comfortabel hotel aan het strand van Cayo Santa Maria, op basis van all inclusive. Ga met ons mee naar Cuba en ervaar zelf dit zonovergoten openluchtmuseum..

€ 1799.00

Lees meer...

Cuba Havana
Product
 

Rondreis Swingend Cuba Verlenging Varadero

entreegelden & vele maaltijden heel aangenaam reistempo met strandverlenging Varadero in strandhotel: all inclusive koloniale steden & méér NL-sprekende reisleiding

€ 1874.00

Lees meer...

Cuba Oost Cuba
Product
 

Rondreis Cuba 14 dagen

De reis begint in Havana, befaamd om de monumenten uit de koloniale tijd en de oude Amerikaanse auto’s. Bezoek aan een sigarenfabriek, probeer ook eens een salsa-les, geniet van de suikerriet-en bananenplantages die je onderweg tegenkomt en leer over de geschiedenis in de beroemde Varkensbaai. Maak een wandeling door het Unieke landschap van de Vallei van Viñales. De reis door Cuba eindigt in Varadero, waar je in een comfortabel hotel vlak aan het mooie strand verblijft. We reizen met onze eigen comfortabele bus en verblijven in goede hotels, meestal met een zwembad.

€ 1895.00

Lees meer...

Cuba *
Product
 

Rondreis Cuba,

Een complete rondreis door Cuba die je laat kennismaken met de bijzondere cultuur en mooie natuur van dit eiland. Ervaar koloniale steden als Havana en Santiago en de mooie stranden van Varadero Actieve rondreizen

€ 1895.00

Lees meer...

Cuba *
Product
 

12|daagse groepsrondreis Authentiek Cuba

Deze rondreis is voor de echte Cuba-liefhebber die houdt van kleinschaligere hotels en casas particulares en wat dieper op Cuba wil ingaan. In deze reis zijn veel maaltijden op bijzondere plekken inbegrepen, mooie wandelingen langs plantages en watervallen, evenals een bezoek aan een ongerepte ‘cayo’ (eiland) voor de kust van Pinar del Rio. We eindigen de reis in een comfortabel hotel aan het strand van Cayo Santa Maria, waar u o.b.v all inclusive verblijft. Ga met ons mee naar Cuba en ervaar zelf dit zonovergoten openluchtmuseum!

€ 1919.00

Lees meer...

Cuba Havana
Product
 

Swingend Cuba hotel Melia Varadero

vele maaltijden & entreegelden Cuba... authentiek & koloniaal met strandverlenging Varadero in strandhotel: all inclusive Trinidad, Havana en veel méér NL-sprekende reisleiding

€ 1924.00

Lees meer...

Cuba West Cuba
Product
 

Familiereis CUBA KIDZ | 15 dagen Een swingend eiland

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. In Cuba breek je snel het ijs als je met kinderen op pad bent. Cubanen zijn een hartelijk volk, dat altijd in is voor een praatje. Muziek schalt uit alle hoeken en gaten. Voor je het weet word je uitgenodigd om je heupen los te gooien in een lokaal muziekcafé. Je bezoekt het indrukwekkende Havana en het sfeervolle Spaans-koloniale Trinidad. In Varadero kun je heerlijk luieren op het witte zandstrand, of een duik maken naar de onderwaterwereld.

€ 1945.00

Lees meer...

Cuba *
Product
 

Meezeilen Martinique, Grenadines

Het Caribisch gebied is één van de prachtigste tropische zeilgebieden. Heerlijk in de zon, onder de strak blauwe hemel, in helder water met een wereld aan exotische vissen onder je. Je ontmoet bounty eilanden met vele schitterende baaitjes, kilometers witte palmstranden, regenwoud en bananenplantages. Je ervaart de unieke keuken en de 'don’t worry, be happy' sfeer. Iedere dag is een nieuwe belevenis.

€ 1945.00

Lees meer...

Antillen Martinique
Product
 

Rondreis Klassiek Cuba

Maak tijdens een Cuba rondreis van Kras kennis met het charmante Havana met haar koloniale gebouwen. Bezoek een sigarenboer of likeurfabriek in Pinar del Rio. Bewonder de pastelkleurige herenhuizen in Trinidad en beleef de revolutie in Santa Clara. Luister naar de opzwepende muziek van de straatmuzikanten in Sancti Spíritus. Maak een ritje per fietstaxi door het 'echte Cuba' in Camagüey. Dans de salsa of de rumba in Santiago de Cuba. Genieten op één van de tropische stranden en de enige échte mojito drinken. Kortom, je komt ogen en oren te kort tijdens deze rondreis langs alle klassiekers op Cuba!

€ 1999.00

Lees meer...

Cuba West Cuba
Product
 

Rondreis Swingend Cuba Verlenging Guardalavaca

entreegelden & vele maaltijden koloniale steden & strand inclusief strandverlenging reis in aangenaam tempo in strandhotel: all inclusive NL-sprekende reisleiding

€ 2028.00

Lees meer...

Cuba West Cuba
Product
 

Rondreis CUBA | 20 dagen Socialisme en salsa

Met een aangenaam klimaat, overweldigende stranden en nostalgische bouwwerken verdient dit socialistische bolwerk in Midden-Amerika een bijzondere plek in ons reisaanbod. Oude Amerikaanse sleeën rijden rammelend door de straten, terwijl zwoele salsaritmen je tegemoet komen uit de openstaande deuren van sfeervolle bars. Het eiland ademt een ontspannen sfeer en de vriendelijke Cubanen hebben altijd tijd voor een praatje. Beleef dit bijzondere land tijdens deze rondreis Cuba!

€ 2095.00

Lees meer...

Cuba *
Product
 

Cuba

In Cuba vind je schitterende natuur, authentieke steden en witte stranden. Dit in combinatie met de vriendelijke bevolking en swingende muziek, maar Cuba tot een zeer afwisselende reisbestemming. Gezinsrondreizen

€ 2195.00

Lees meer...

Cuba *
Product
 

Cuba Levendige sfeer en swingende salsa

tijdens deze reis door Cuba maakt u kennis met de gastvrije Cubanen, de salsa muziek, de schitterende stranden, de oldtimers en de boeiende geschiedenis. Behalve een bezoek aan de koloniale steden Havana, Santiago de Cuba en Trinidad zijn er tijdens deze reis veel wandelmogelijkheden. Ervaar de levendige sfeer van het meest swingende land in de Caribische zee!

€ 2198.00

Lees meer...

Cuba Geheel Cuba
Product
 

Cuba Levendige sfeer en swingende salsa

tijdens deze rondreis door Cuba maakt u kennis met de gastvrije Cubanen, de salsa muziek, oldtimers, witte stranden, en een boeiende geschiedenis. Behalve een bezoek aan de koloniale steden Havana, Trinidad en Santiago de Cuba, zijn er tijdens deze reis veel wandelmogelijkheden. Ervaar de swingende sfeer van dit land in de Caribische zee.

€ 2198.00

Lees meer...

Cuba Geheel Cuba
Product
 

Cuba Levendige sfeer en swingende salsa

tijdens deze rondreis door Cuba maak je kennis met de gastvrije Cubanen, salsa muziek, schitterende stranden, oldtimers en een boeiende geschiedenis. Behalve een bezoek aan de koloniale steden Havana, Trinidad en Santiago de Cuba, zijn er tijdens deze reis veel wandelmogelijkheden. Ervaar de levendige sfeer van het meest swingende land in de Caribische zee!

€ 2198.00

Lees meer...

Cuba Geheel Cuba
Product
 

16|daagseprivé‚ rondreis Cuba Grande

De 16-daagse rondreis Cuba Grande, van Havana tot Santiago de Cuba! Deze rondreis Cuba Grande begint in Havana, waar u drie nachten verblijft. Maakt u hier een wandeling door het bruisende centrum en een tour met een typisch Cubaanse coco- of fietstaxi.

€ 2199.00

Lees meer...

Cuba Havana
Product
 

16|daagseprivé‚ rondreis Bijzonder Cuba

Deze rondreis per huurauto neemt u mee naar het mooie eiland Cuba. tijdens uw rondreis ziet u heel veel hoogtepunten van dit zonovergoten land en verblijft u in speciale accommodaties. Zo verblijft u in Vinales en Trinidad in een Casa Particular, letterlijk; 'een privé huis' en deze verblijfsvorm verstrekte vanaf 1997 een nieuwe bron van inkomsten aan de Cubanen. Een simpel verblijf in een 'casa particular' is een zeer bijzondere Cubaanse ervaring, waarbij u de gastvrijheid van de Cubanen zult ervaren. In de overige plaatsen verblijft u in hotels die zijn gevestigd in sfeervolle oude koloniale gebouwen. De laatste paar dagen van uw rondreis brengt u door in een heerlijk strandhotel in de befaamde badplaats Varadero.

€ 2199.00

Lees meer...

Cuba Havana
Product
 

16|daagse groepsrondreis Cuba Grande

Ga mee op deze 16-daagse rondreis Cuba om dit zonovergoten eiland met een zeer rijke geschiedenis te Ervaarken. tijdens deze rondreis ziet u van west naar oost alle facetten van dit wonderbaarlijke eiland, zoals schitterende koloniale steden, suikerriet, rum, sigaren, salsa en oldtimers die tot op de dag van vandaag het straatbeeld bepalen. Als afsluiting verblijft u aan het werkelijk oogverblindend mooie strand van Varadero.

€ 2219.00

Lees meer...

Cuba Cienfuegos
Product
 

Fietsvakantie Cycling Cuba

Internationale fietsreis. Cuba’s music, beaches, old cars, striking architecture and revolutionary history combine to make the perfect cultural destination with a lively atmosphere. Our relaxed cycle route passes through stunning countryside with a patchwork of plantations, fields and jungle, allowing us to appreciate the traditional way of life that continues today. Out of the saddle we can experience Trinidad’s vibrant music scene, the crumbling colonial buildings of Havana and learn about the revolutionary history of Santiago. After a day of cycling you'll no doubt welcome Cuba's speciality - a refreshing mojito.

€ 2235.00

Lees meer...

Cuba *
Product
 

Cuba | Fietsvakantie | Groepsreis | 18 dagen

Al fietsend in Cuba zie je o.a. Las Terrazas, Soroa, Pinar del Rio, Trinidad. De reis begint en eindigt in de hoofdstad Havana. We wisselen de bus regelmatig voor een fietstocht door de mooie heuvelachtige natuur en langs de heerlijke caraïbische kust.

€ 2245.00

Lees meer...

Cuba Midden Cuba
Product