1

2

3

4

5

6

7

8

Avontuurlijke Reizen

Een avontuurlijke reis in Azië, Zuid-Afrika of dichterbij huis in België? Het kan allemaal! Het aanbod aan actieve en avontuurlijke reizen dat je hier vindt is groot en divers. Een schitterende avontuurlijke reis door het mooie en vriendelijke Costa-Rica, een expeditie door Lapland of Pantagonië, eeuwenoude cultuur in China of een safari onder de mooie Afrikaanse luchten. Welke ervaring wil je opdoen om nooit meer te vergeten?

Italië | Umbrië | 8 dagen

In de af en toe groene en dan weer goudgele heuvels van Umbrië vindt u oude antieke stadjes als Montefalco, Assisi en Perugia. Fietsen in Umbrië is: olijven, goede wijnen en genieten van de meest heerlijke Italiaanse maaltijden. Van de heuvels rond Assisi tot in het dal van de Tiber. De zon zorgt voor een bloemenpracht in het voorjaar en in het najaar heeft ze de druiven dieprood gekleurd.

€ 83.00

Lees meer...

Europa Italie
Product
 

DrentheHotelhoppen in Drenthe

Drenthe Hotelhoppen per fiets of te voet door Drenthe. Van het ene gastvrije DrentheHotel naar de volgende en zelf bepalen welk deel van Drenthe u wilt zien en door welke regio wilt u lopen. Hoeveel kilometer u wilt fietsen en/of wandelen per dag? en wat wilt u beleven onderweg? Hoeveel dagen wilt u fietsen en/of wandelen? En uiteraard wanneer wilt u beginnen met uw vakantie?

€ 99.00

Lees meer...

Europa Nederland
Product
 

2|daags arrangement Fietsen in Drenthe en Varen in Giethoorn

Ervaar de schoonheid van moeder natuur bij 'De Oude Aarde'. De mooiste edelstenen, mineralen en fossielen zijn sinds 1969 verzameld in het museum. Daarna kunt in ’t Olde Maat Uus, een 100 jaar oude Gieterse boerderij lekker rondneuzen. Ook Pottenbakker Rhoda is de moeite waard. ’s Avonds na het diner heeft u een rondvaart door Giethoorn in een fluisterboot. Na een heerlijk ontbijt vertrekt u per boot naar Blokzijl door Nationaal Park Weerribben-Wieden en gaat u per fiets, te voet of met de boot terug naar Giethoorn met het pontje bij Jonen.

€ 99.00

Lees meer...

Europa Nederland
Product
 

Lenz (standplaats)

Lenz ligt op een uitgelezen plek aan één van de mooiste meren van Mecklenburg, de Plauer See. Fietsend verkent u het landschap rondom ongerepte meren, waarbij u regelmatig van een heerlijk ontspannen boottochtje geniet. Uitgestrekte bossen worden afgewiss

€ 125.00

Lees meer...

Europa Duitsland
Product
 

WILDLANDS Emmen 2 daags arrangement

Een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte globetrotter Ervaar en ervaar je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

€ 129.00

Lees meer...

Europa Nederland
Product
 

Duitsland | Ruhrgebied | 3 dagen

Na een fascinerende metamorfose wordt het Ruhrgebied in 2010 de Europese Cultuurhoofdstad. Volg op een oranje fiets de Route der Industriekultur en verveel u geen seconde. Vergaap u aan de imposante kolenmijn Zollverein in Bauhausstijl. Geniet van de Panoramen der Industrielandschaft en slenter door tuindorp Margarethenhöhe.

€ 140.00

Lees meer...

Europa Duitsland
Product
 

Duitsland | Rondom Xanten | 3 dagen

Heerlijk fietsen vanuit een traditierijk hotel, gelegen in het historische centrum van Xanten. Ooit overnachtten hier Koningin Victoria en Frederik de Grote. Mooie fietstocht langs de Rijn over bloemrijke dijken naar bedevaartsoord Kevelaer, Middeleeuws Kalkar en pittoresk Grieth. Bezoek onderweg de Romeinse overblijfselen: van thermen tot amfitheater.

€ 160.00

Lees meer...

Europa Duitsland
Product
 

3|daags arrangement wandelen rondom Giethoorn

In de loop van de middag wordt u verwacht bij 'De dames van de Jonge' in Giethoorn voor uw diner en eerste overnachting. U kunt natuurlijk al gelijk de omgeving verkennen van het waterrijke gebied. U kunt de volgende ochtend uitgerust beginnen aan de wandeling door de Weerribben met kanalen en geulen, moerasbossen en hooilanden. Samen met de Wieden vormt de Weerribben het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit is het grootste en fraaiste laagveenmoerasgebied van Noordwest Europa. U tocht eindigt in Steenwijk waar u wordt verwacht voor een heerlijk diner en overnachting bij Huis ten Wolde. Op dag drie wandelt u weer naar Giethoorn. Indien u dat wenst kunt u wandelen naar Blokzijl en vervolgens per boot (Ecoliner) naar Giethoorn.

€ 175.00

Lees meer...

Europa Nederland
Product
 

België | Pajottenland | 4 dagen

Een fietsvakantie door het verrassend mooie Pajottenland, de gezellige Vlaamse streek van Geuze en Kriek Lambik, ten zuidoosten van Brussel. Een bollend landschap van bossen en velden, kastelen, boerenhoeven en kerken. Ooit vond schilder Pieter Brueghel hier zijn inspiratie.

€ 185.00

Lees meer...

Europa Belgie
Product
 

Duitsland | Berlijn | 4 dagen

Heerlijke fietsstad met routes van Kreuzberg tot Alexanderplatz, van Reichstag tot Charlottenburg. Rond de trappers langs de "Muur", het kronkelend water van de Spree en beklim de "Berlijnse Bergen". Fiets naar de Brandenburger Tor en de Kurfürstendamm. Maar ook naar trendy wijken vol cafeetjes, galerietjes en pleintjes. Alles vanuit een sfeervol appartement-hotel in een rustige wijk.

€ 195.00

Lees meer...

Europa Duitsland
Product
 

Turkije | Lycië | 4 dagen

Ervaar een van de laatste onaangetaste kustgebieden van de Middellandse Zee, waar de uitlopers van het Taurus gebergte steil uit de diepblauwe zee uit rijzen. Verbaas u over het contrast tussen het levendige havenstadje Kas en het verlaten spookdorp Kayaköy. Snuif de bedwelmende geur van de maquis op tijdens een wandeling langs de resten van oude Griekse en Lycische beschavingen. Kom bij van alle indrukken op een kiezelstrand aan een van de vele verscholen baaitjes of op het brede, ongerepte zandstrand bij antiek Patara, waar de grote schildpadden hun eieren in het zand verstoppen.

€ 195.00

Lees meer...

Azie Turkije
Product
 

Billerbeck (standplaats)

Ten oosten van Twente en de Achterhoek, direct over de grens met Nederland, begint het Münsterland. Deze regio is qua landschap goed te vergelijken met Zuid-Limburg en zeer geliefd bij recreatieve fietsers. Het stadje Billerbeck ligt temidden van de zacht

€ 215.00

Lees meer...

Europa Duitsland
Product
 

Kutna Hora (standplaats)

Kutna Hora is een mooi historisch stadje, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Zilvermijnen zorgden al vroeg voor welvaart, waaruit de bouwwerken in het stadshart werden bekostigd. Uw stijlvolle hotel met ruime kamers ligt dichtbij het centrum,

€ 230.00

Lees meer...

Europa Tsjechie
Product
 

Orange (standplaats)

In de Provence ligt langs de Rhône de met het Oranjehuis verbonden stad Orange. Opvallend zijn de vele Romeinse herinneringen als het befaamde theater – het best bewaarde uit de oudheid - en de Triomfboog.

€ 230.00

Lees meer...

Europa Frankrijk
Product
 

Nederland | Drenthe | 4 dagen

In het stroomgebied van de riviertjes de Hunze en de Drentsche Aa in het noorden van Drenthe is het aangenaam fietsen. Volg goede paden langs meanderende riviertjes, door typische Drentse esdorpen en uitgestrekte bossen. Peddel voorbij schaapskuddes op de heidegebieden, de zandverstuivingen en veengebieden. Na een dag fietsen bent u van harte welkom in karakteristieke, landelijke locaties waar u voortreffelijk verzorgd wordt en lekker kunt uitrusten van de vermoeienissen van de dag.

€ 245.00

Lees meer...

Europa Nederland
Product
 

Duitsland | Zuid|Eifel | 5 dagen

Fietstrektocht voor alle leeftijden over oude spoorbanen en langs gedoofde vulkanen. Zo nu en dan kom je een pittig klimmetje of een onverhard pad tegen door het groene heuvelland van bossen en rivierdalen. Je fietst niet al te lange en voor de kids uitdagende routes langs de Eifel-Zoo, een Hochseilgarten en een boerderij. Maak een GPS speurtocht en ga op zoek naar fossielen. Je verblijft in familievriendelijke onderkomens met alle maaltijden inbegrepen.

€ 251.00

Lees meer...

Europa Duitsland
Product
 

4|daags arrangement wandelen over het Geopark De Hondsrug

In de middag wordt u ontvangen in Hotel Restaurant de Meulenhoek in Exloo waar u kunt genieten van uw eerste menu en overnachting. De volgende dag wandelt u door schitterende bossen, heide en de heuvels van De Hondsrug naar Hotel ten Cate in Emmen voor het diner en overnachting. Na een heerlijke overnachting in dit kleurrijke hotel wandelt u richting Odoorn. Dit is een relatief korte wandeling van ca 11 km om u eerst de kans te geven te winkelen in Emmen of een bezoek te brengen aan Adventure Zoo Wildlands. Na het ontbijt in Odoorn wandelt u terug naar Exloo.

€ 259.00

Lees meer...

Europa Nederland
Product
 

3 of 4|daags arrangement wandelen door het Reestdal

U wordt in de loop van de middag verwacht in Chateauhotel De Havixhorst in De Schiphorst. Hier wordt u verwacht voor het diner en zult u ’s avonds overnachten. Heerlijk uitgerust wandelt u langs het kronkelige riviertje de Reest; de levensader van een eeuwenoud, idyllisch landschap, het Reestdal. Tientallen kilometers lang vormt de Reest de grens tussen Overijssel en Drenthe. Bloeiende hooilanden, wuivend graan, bos, heide en oude authentieke boerderijen geven je het gevoel in andere tijden te vertoeven. Uw tocht eindigt in Buitenherberg Ter Linde in Zuidwolde voor een heerlijk diner en overnachting. Na een lekker ontbijt wandelt van Buitenherberg Ter Linde naar ofwel terug naar De Schiphorst of u blijft nog een nachtje in Hotel Het Heerenhuys in Ruinerwold om nog een ander gebied te ervaren alvorens u weer terugkeert naar De Schiphorst.

€ 259.00

Lees meer...

Europa Nederland
Product
 

4|daags arrangement Wandelen rondom Orvelte

In de loop van de middag wordt u ontvangen in Hotel de Loohoeve in Schoonloo waar u verwacht wordt voor het diner en uw eerste overnachting. De volgende dag start uw wandeling richting Elp langs het Zwarte Water (Elpermeer) en de recreatieplas Loomeer. De langere route (ca 20 km) gaat ook over het voormalige kamp Westerbork. Op dag 3 gaat uw wandeling via museumdorp Orvelte, deels over het Drenthepad naar Wezep waarna u na een nachtje Wezep weer terug wandelt naar Schoonloo. Deze route gaat grotendeels over het Pieterpad.

€ 259.00

Lees meer...

Europa Nederland
Product
 

4|daags arrangement wandelen door het paradijs van twee Nationale Parken

U wandelt van Dwingeloo naar Zorgvlied van het ene Nationaal Park naar het andere (Dwingelderveld naar Drents Friese Wold). Onderweg ziet u naast natte heide en diverse bossen onder meer de schaapskooi. Eind van de dag wordt u verwacht voor een heerlijk diner en overnachting in Hotel Restaurant Villa Nova in Zorgvlied. Op dag drie gaat de route vervolgens richting Diever via stuifzand 'Kale Duinen' en langs het Shakespearetheater in Diever. Eind van de dag wordt u verwacht in Landhotel Diever voor uw diner en overnachting. Na een heerlijke nachtrust en ontbijt wandelt u via Diever en het Dwingelderveld weer terug naar Dwingeloo naar Hotel Wesseling.

€ 259.00

Lees meer...

Europa Nederland
Product